Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Wil je een gratis gesprek aanvragen?

In een gesprek met elkaar kunnen we jouw vragen, wensen en ideeën bespreken. Lijkt het je fijn om even te overleggen?

Houd je van lezen en wil je geïnspireerd worden over energetisch tuinieren?

De magie van tuinieren is een boek dat je meeneemt op een reis door je tuin en je leven. Tuinieren als spiegel voor het leven. Het beschrijft de transformatie van tuinieren, naar energetisch tuinieren

Wil je wekelijks een e-mail over prachtige tuinplanten ontvangen?

Met Plant van de Week krijg je wekelijks een e-mail over een goede tuinplant. Dit krijg je één jaar lang, 52 keer. De plant die wordt beschreven past steeds bij dat seizoen van het jaar.

Wil je zelf aan de gang met je tuin?


Maak je eigen tuinplan is een uitgebreide handleiding om zelf invulling te geven aan de tuin die jij wenst. Per onderwerp worden stap voor stap verschillende tuinonderwerpen belicht.

Mijn aanbeveling voor jou

Als je een goede start wilt maken, dan raad ik je aan om Plant van de Week te kiezen. De wekelijkse e-mails zorgen voor continuïteit, ze zijn een inspiratiebron en aansporing om regelmatig bij de tuin stil te staan. Eén jaar lang, 52 keer, krijg je prachtige beschrijvingen over tuinplanten in je mailbox. Plus waardevolle extra’s.

“Met een abonnement op Plant van de Week krijg je elke week het enthousiasme en de ervaring van Wim Paul op een presenteerblaadje aangereikt.”

MARIJE ZWANENBURG