Schermafbeelding 2022-07-13 om 11.48.31

Jaarabonnement

Plant van de week

Met Plant-van-de-Week krijg je waardevolle informatie hoe je je tuin mooier maakt.

Elke week ontvang je een e-mail met pakkende beschrijvingen over goede en mooie planten voor jouw tuin en helpt jou aan nieuwe, inspirerende ideeën.

 +

Gratis  bonus: 

e-book De Magie van Tuinieren

TuinMagie

Zou je meer mooie planten in je tuin willen hebben?

Zie je soms door de bomen het bos niet meer, en weet je niet welke plant je moet kiezen voor jouw tuin?

Probeer je van alles, maar mislukt het regelmatig?

Lijkt het je fijn om planten te leren kennen die zelfs de lastigste plekken in jouw tuin weer mooi maken?

Als je ‘Ja’ zegt tegen een van de bovenstaande vragen, dan is Plant van de Week wat voor jou.

Voor slechts € 19,95 word je één jaar lang wekelijks geïnspireerd.

Met mijn kennis en ervaring als hovenier, heb ik voor Plant van de Week een gevarieerd aanbod van planten voor het hele jaar samengesteld. De Plant van de Week past telkens bij dat moment van het jaar.

Hoe meer planten je kent, hoe meer je er hebt om uit te kiezen.

Hoe fijn is het om elke week inspiratie voor je tuin in je mailbox te ontvangen? Heldere en concrete informatie die je horizon verbreedt. Met duidelijke tips en aantrekkelijke foto’s.
Met een abonnement op Plant van de Week krijg je elke week het enthousiasme en de ervaring van tuincoach Wim Paul van der Ploeg op een presenteerblaadje aangereikt. Een jaar lang neemt Wim Paul je mee door de seizoenen, langs heesters en bloemen. Voorzien van deskundig advies, zodat de plant die jij graag in je tuin wilt, ook in jouw tuin tot zijn recht komt.
Marije Zwanenburg

Dit is wat je elke week krijgt:

  • Een foto van de plant van de week
  • Een beschrijving van de plant van de week: de specifieke kwaliteiten en eigenschappen, groeiwijze, kleur, bloeitijd en groeiomstandigheden.
  • Een toegankelijke uitleg over hoe je de plant in jouw tuin het beste tot zijn recht laat komen.


Je ontvangt Plant van de Week één jaar lang, 52 keer, en het begint vandaag, als je op de oranje bestelknop klikt.

Hoe beter je de wensen en de kenmerken je van planten weet, hoe beter je ze kunt laten slagen in jouw tuin.

Ik vind je mails erg leuk. Heb ze opgeslagen in een mapje op de pc. We willen binnenkort een stuk tuin veranderen. Ben wel vaak in de tuin te vinden maar weet van de meeste planten de namen niet. Met Plant van de Week kan ik vast wat ideeën opdoen.
Dukkie v.d. Ploeg (is geen familie)

Plant van de Week bied je niet alleen een prachtige variatie aan planten, het stimuleert jouw visie, voor hoe je ze in je tuin kan toepassen.

Speciale bonus voor jou

Gratis PDF versie van het boek

De magie van tuinieren

De magie van tuinieren is een alleszins vernieuwend tuinboek over energetisch tuinieren.

In verhalen en meditatieve passages maak je kennis met de magische kant van tuinieren. Een vlot, toegankelijk tuinboek vol tips, ideeën en praktische aanwijzingen voor iedereen met een hart voor tuinieren.

Het boek heeft me verrast dat het wel over planten en tuinen gaat maar met een spirituele diepgang. Voor impulsieve mensen als ik zijn doelen op de lange termijn, tuinschriften, tuinevaluaties, plannen, meestal afschrikwekkend, maar de toon van jouw tips geven voldoende vrijheid en ruimte om die op eigen wijze te interpreteren.
Edith van Eijck

Wat kan je van dit bijzondere boek verwachten?

 

De magie van tuinieren is een tuinboek dat je kijk op tuinieren verandert. Tuincoach Wim Paul van der Ploeg neemt je mee op een inspirerende, transformerende reis door je tuin en je innerlijke belevingswereld.

Het boek reikt je een nieuwe manier aan om in diep bewustzijn een liefdevolle, aandachtige relatie met je tuin en met jezelf op te bouwen.

Als tuinieren voor jou een spiegelend effect heeft, dan draagt  De magie van tuinieren bij tot een verdere verdieping.

Ik geniet van je mails en het is leerzaam.
Jeanette Hoeks van der Meer

Bonus: Zo vergroot je je plantenkennis

Bij Plant van de Week ontvang je een prachtige bonus: Zo vergroot je je plantenkennis.

Zo vergroot je je plantenkennis geeft jou de sleutel tot het antwoord waarom je planten zou willen leren kennen. Met die sleutel in handen, transformeert het jouw kijk op tuinen, tuinieren en planten.

Bij Plant van de Week ontvang je een prachtige bonus: Zo vergroot je je plantenkennis.

Zo vergroot je je plantenkennis geeft jou de sleutel tot het antwoord waarom je planten zou willen leren kennen. Met die sleutel in handen, transformeert het jouw kijk op tuinen, tuinieren en planten.

Met Plant van de week ben je goed voorbereid.

Met veel plezier lees ik je berichten.
Telkens als ik jouw Plant van de Week lees, word ik aangespoord tot actie in de tuin.
Roos Gielen

Met Plant van de Week ontdek je, dat tuinieren leuker én makkelijker wordt.

Ik geniet van jouw Plant-van-de-Week. Zeker nu ik bezig ben met het inrichten van mijn nieuwe tuin. Met Plant-van-de-Week heb ik een compleet beeld van de plant. Het is goed om te weten hoe je de plant passend combineert bij andere planten en zo ja welke. Het is handig naslagwerk.
Rosalie Habets
Ik vind het leuk elke maandagochtend een mail te ontvangen met daarin de Plant-van-de-Week. Ik zou de mail missen als die niet meer kwam. Soms zit er iets tussen zit dat ik nog niet ken. Ik bewaar alle mails in een aparte map en als ik voor de tuin iets specifieks zoek, kijk ik daarin. Wat mij betreft is Plant-van-de-Week een prima middel om de plantenkennis te vergroten.
Anita Peters
Ik vind het erg leuk om de Plant-van-de-Week te ontvangen. Vooral de uitgebreide beschrijving en de verzorging werkt voor mij inspirerend, ondanks dat ik sommige planten al ken en in mijn tuin heb staan. Elke week benieuwd welke er aan bod komt. Ik ben nog steeds fan. Ook vind ik je boek ‘De Magie van Tuinieren’ erg mooi en kan hier echt van genieten.
Thea Heijerman