Gratis E-book met 7 Succesfactoren

Zo kies je goede planten voor je tuin

✓ De gemakkelijkste en snelste manier om je tuin mooier te maken
✓ Binnen een half uur weet je hoe je goede planten kiest
✓ Je hebt geen voorkennis nodig
✓ Je kunt beginnen achter de keukentafel
✓ Een mooie basis om meer te gaan tuinieren
Gratis
Vlot leesbaar E-book om kennis te maken met de werkwijze van Wim Paul, maar vooral om goede tips te lezen over tuininrichting. Ik heb niet bepaald ‘groene vingers’ maar begrijp nu wel beter waar ik op moet letten als ik aan de slag ga. Die 7 succesfactoren ga ik eens goed toepassen op onze tuin. Dankjewel!
Ton de Rooij
Ik wilde graag weten welke nieuwe planten het beste passen bij mij en de tuin. Wim Paul zet met zijn kennis en ervaring duidelijk uiteen waar ik rekening mee moet houden bij de keuze van planten voor de tuin. Met Wim Paul en zijn tuinmagie kan iedereen groene vingers hebben. Hartelijk dank voor je inspiratie!
Thérèse Snel-Ebben
Toeval bestaat niet. Daar geloofde ik al langer niet in. Maar dat ik 'toevallig' een uur voordat ik naar het tuincentrum zou gaan het E-book ‘Zo kies je goede planten voor je tuin’ van Wim Paul aanvraag én lees, komt wel aardig in de richting. De tips waren direct toepasbaar. Van grondsoort tot zonnige tuin. Van groeiwijze tot uitstraling van de plant. Het maakte het bezoek aan het tuincentrum een stuk makkelijker. Volgens mij heb ik deze keer géén miskopen gedaan. Wim Paul, dank je wel.
Groet, Marieke van de Weg

Goede planten in jouw tuin …

Jouw weg naar meer plezier, succes en gemak met tuinieren?

✓ Meer plezier met tuinieren

✓ Meer succes met minder moeite

✓ Aan je tuin werken wanneer je maar wilt

✓ Eindelijk een tuin waar je blij van wordt

✓ Meer durf en vertrouwen in tuinieren

✓ Genieten van je tuin

WIm Paul

Wim Paul van der Ploeg
Bekend van het boek:
De magie van tuinieren

Als je Van der Ploeg heet, en je weet alles van tuinen….. Wat wil je dan nog meer? Dit E-book is heel erg leuk. Wim Paul begint met de basis, de bodem. En hij neemt je mee om je tuin goed in te richten, zodat de tuin aan jouw wensen voldoet. Wil je door het jaar heen bloeiende planten of vriendelijk zijn voor de 3xV: Vogels, Vlinders en andere Vliegbeesten? Wim Paul kent zijn vak en geeft deskundig advies wat je moet doen, om het mooiste resultaat te halen. Dit E-book geeft je daarvan een fijn overzicht en zorgt dat je er zin in hebt. De groene vingers beginnen te tintelen. Dit E-book betovert. Gelukkig heeft Wim Paul een eigen boek ‘De Magie van Tuinieren’ geschreven. Want een door Wim Paul ontworpen tuin is met recht een lust voor het oog, hartverwarmend en zielsverrijkend.
Thorsten Bakker

Over mij

Mijn kennis en ervaring is begonnen op het familiebedrijf van mijn ouders. Dat heeft me kennis en ervaring gegeven waar ik dagelijks profijt van heb.

Voor mij was het uitgeven van het boek: ‘De magie van tuinieren’ in 2017 een grote doorbraak. Een boek over energetisch tuinieren wat mijn specialisatie is.

Nu wist ik hoe ik tuinliefhebbers met hun tuin kan helpen.

Sindsdien heb ik 2500+ tuinliefhebbers mogen inspireren met mijn boek, lezingen, Plant-van-de-Week en Online-tuincursus.

Wat een fijn E-book, overzichtelijk alles op een rijtje waar je op moet letten als je je tuin wilt inrichten, of als je nieuwe planten nodig hebt omdat de oude het niet of niet goed doen. Hiermee kun je echt aan de slag. Aan de hand van de 7 succesfactoren kan je onderzoeken wat wel en niet werkt in jouw tuin. Ervoor zorgen dat de grond optimaal is en dan op naar de kwekerij om nieuwe planten te halen die het wel goed doen in jouw tuin.
Erna van Oostrom
Wim Paul van der Ploeg is een echte tuinmeester. Hij heeft ontzettend veel kennis van alles wat met de tuin te maken heeft. Hij bekijkt met gevoel wat de tuin en jij nodig hebben om tot een mooie tuin te komen. Hij deelt graag zijn kennis en in het E-book 7 succesfactoren is dat zeker te merken. Na het lezen van de 7 succesfactoren – Zo kies je goede planten, ben ik mijn tuin eens beter gaan bekijken en ik heb mooie ontdekkingen gedaan. Hier ga ik mee aan de slag. Jeannet van Bruchem
Jeannet van Bruchem
Superhandig en overzichtelijk e-bookje! Vooral voor types als ik, die wel lekker in de tuin bezig willen zijn, maar te weinig tijd hebben om hele boekwerken door te vlooien en daarom maar wat aanklooien. (Wat toch soms wat teleurstellend uitpakt.) Fijn om de hoofdlijnen nu op een rijtje te hebben!'
aleXandra van smoorenburg
beheerder van een buurttuin
Ik heb met veel plezier je E-book, ‘Zo-kies-je-goede-planten’ gelezen. Door je tips en adviezen ben ik anders naar planten in tuinen gaan kijken, gaan voelen en ervaren. We gaan onze voortuin herinrichten en met het lezen van jouw informatie en adviezen over 7 succesfactoren voelde ik energie opkomen. We gaan er een magische voortuin van te maken. Dank voor je inspiratie en je liefde voor planten.
Paula van ’t Spijker
Wat een praktische gids is dit! Met kennis van zaken laat Wim Paul van der Ploeg zien welke basisvoorwaarden nodig zijn om van je tuin een paradijsje te maken. En ze zijn ook nog eens eenvoudig toe te passen! Met zijn advies in mijn achterhoofd ga ik nu met meer vertrouwen de tuin in. Ik weet nu beter hoe ik gericht naar mijn tuin kan kijken, of er ergens verbetering nodig is, en welke planten waar het best tot hun recht komen.
Inge Koenen
“Fijn E-book om te lezen! Rustig, eenvoudig en helder geschreven. Ik word er direct blij en enthousiast van. Biedt een mooie basis en ingang om over de drempel heen te stappen en meer te gaan doen met tuinieren. Samen met alle andere Tuinmagie tips een uitnodiging om stapsgewijs onze voor- en achtertuin aan te pakken en opnieuw onder de loep te nemen. Ik ben op dit moment erg blij met de 20 min. tot half uur durende tuinklusjes die ik nu bijna dagelijks doe!”
Bianca Snip
Wat een leuk E-book van Wim Paul van der Ploeg, ‘Zo-kies-je-goede-planten’. Allereerst geniet ik van de passie die dit E-book uitstraalt. Ik ben zelf geen plantenkenner en koop gewoon een plant die ik er leuk uit vindt zien. Nooit aan gedacht om me te verdiepen in bijvoorbeeld de grond van mijn tuin. Ik heb waardevolle inzichten gekregen. Dat maakt het voor mij makkelijker om een goed overwogen keuze te maken voor de planten die ik mijn tuin plant. Om zo het hele jaar door volop te genieten. Bedankt Wim Paul en ga vooral door met het delen van jouw passie.
Bianca van Harskamp