Het boek
de 'Magie van Tuinieren'

Een vernieuwend tuinboek over energetisch tuinieren

HET BOEK

De Magie van Tuinieren

De Magie van Tuinieren is een alleszins vernieuwend tuinboek over energetisch tuinieren.

In verhalen en meditatieve passages maak je kennis met de magische kant van tuinieren. Vlot geschreven is het een toegankelijk tuinboek vol inspirerende oefeningen, ideeën en praktische aanwijzingen voor iedereen met een hart voor tuinieren.


Wat kun je van dit bijzondere boek verwachten?


De Magie van Tuinieren is een tuinboek dat je kijk op tuinieren verandert.

Tuincoach Wim Paul van der Ploeg neemt je mee op een inspirerende, transformerende reis door je tuin en je innerlijke belevingswereld.

Het boek reikt je een nieuwe manier aan om in diep bewustzijn een liefdevolle, aandachtige relatie met je tuin en met jezelf op te bouwen.

Wim Paul van der Ploeg signeert zijn boek De Magie van Tuinieren

Schitterend boek en betrouwbare hovenier om mee te werken

FERRY MAIDMAN

Als tuinieren voor jou een spiegelend effect heeft,
dan draagt De Magie van Tuinieren bij tot een verdere verdieping


Al meer dan 550 tuinliefhebbers bestelden dit boek.

Klik hieronder om het boek te ontvangen.
Al meer dan
400 tuinliefhebbers gingen je voor.


Ontvang jouw exemplaar direct

Wat een parel heb jij de wereld geschonken!!!

Je boek heeft mij direct tot op het bot geraakt en — ja, letterlijk diep ontroerd. Uit elke regel klinkt jouw liefde voor de natuur op en je voelt als lezer gewoon, dat jij iedereen van harte dezelfde gelukservaring toewenst, als die jij zelf beleeft tijdens het tuinieren.

Troostrijk ook, dat jij daarin gelooft en de lezer daarin bij de hand neemt. Je verhaal straalt integriteit en wijsheid uit, ik sta werkelijk versteld — en dat ben ik er nog maar net in begonnen!

Ook de foto's en sowieso de hele vormgeving vind ik bijzonder. Enfin Wim Paul, je begrijpt het waarschijnlijk al: er zijn haast geen woorden voor te vinden, zó indrukwekkend vind ik het resultaat.

EMMA VEENSTRA

Hi,

Ik ben Wim Paul van der Ploeg van TuinMagie

Als energetisch hovenier en tuinontwerper help ik jou en andere tuinliefhebbers met hun tuin. Kortgezegd kom ik bij jou als tuinliefhebber thuis. We bespreken je wensen waarna ik een passend ontwerp- en beplantingsplan uitwerk. Daarna leg ik graag jouw tuin aan.

In 2017 kwam mijn boek 'De Magie van Tuinieren' uit en sinds 2013 geef ik regelmatig lezingen voor onder andere Groei en Bloei verenigingen door het hele land.

Een tuinboek dat tussen de vele boeken eruit springt! Ik werk al veel in tuinen, maar met dit boek kan je het tuinieren op een andere laag en andere manier ervaren, heel inspirerend!

Een veelzijdig tuinboek waarmee je tijdens het tuinieren ook nieuwe gebieden in jezelf kan ontdekken. Op ontdekkingstocht in je tuin en in jezelf!

Een praktisch en toegankelijk boek waarin je zin krijgt om zelf in de tuin aan de slag te gaan. Een inspirerend, kleurrijk en bezield boek, dat ik iedereen aanraad!

DITMAR

Dit boek nodigt uit

Het voorwoord in mijn boek is geschreven door Modeste Herwig. Modeste is een Nederlandse schrijver, tuinfotograaf en tuinontwerper. Hier volgt een deel van haar voorwoord.

"Dit boek nodigt uit om je eigen tuin, het werk dat je doet in de tuin en zelfs tuinplanten door een andere bril te bekijken. Een filosofische bril, een spirituele bril, een bril die je intens leert observeren.

De tuin als leerschool voor geestelijke ontwikkeling. Maar ook een plek die zorg en aandacht nodig heeft om te groeien en te bloeien, net als jijzelf.

Door de beeldende tuinbeschrijvingen en de mooie foto's laat Wim Paul je mee genieten van de tuinen die hij bezoekt. Je krijgt vertrouwen in je tuin én in jezelf.

Wim Paul neemt je aan de hand, mee langs het tuinpad, en coacht je zo door de tuin en door het leven."

>